Webhelyünkön sütiket (angol nevükön cookie-kat) használunk. Azzal, hogy folytatja a böngészést webhelyünkön, elfogadja a sütik használatát. További információk. Engedélyez
Termékek Menü
0
0630/5594-011
Stefánia Katt rá a felnagyításhoz

Stefánia

Egységár: 2.400 Ft/kg

Lassú sütésre vagy főzésre alkalmas húsrész, mely száraz és egyáltalán nem inas (kivétel a közepén végig húzódó ínt). Egyben sütve a hártyával együtt csodás pecsenyét ad, felkockázva vagy felcsíkozva szép gulyáshús (javasolt egy lábszárral vagy nyakkal keverni). Középen kettévágva pedig töltve is nagyon finom (kb. két órás sütést igényel).

Leírás és Paraméterek

Általánosságban igaz a húsokra, hogy minél többet használja az adott izmot az állat, annál hosszabb főzési időt igényel. Tehát az igénybe vett területek (izmok) szálasabbak és nehezebben puhulnak meg. Ilyen a nyak vagy a lábszár, hiszen ezeket használja a leginkább a marha. A bélszín pedig azért olyan puha, mert nem tölt be lényeges funkciót az állat mindennapi mozgásában.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek